Nieuwe locatie voor Neptulan 5.0!

Na twee lange jaren achter de rug te hebben met corona en waar evenementen niet konden of mochten doorgaan, hebben we eindelijk goed nieuws te melden! Neptulan komt terug voor een vijfde maal. Dit jaar wordt het niet alleen terug een topeditie, maar veranderen we ook van locatie.

Onze nieuwe locatie zal het Staf Versluys Centrum te Bredene zijn. Meer informatie omtrent de nieuwe locatie vind je hier. Als we als evenement willen groeien, om jullie nog meer ‘Neptulan’ te kunnen aanbieden, dan was een verhuis broodnodig. Op Neptulan 4.0 te Duin & Zee zaten we op onze maximum capaciteit. Echter geen paniek voor de mensen die van verder komen, we zitten nog steeds op een zucht van het mooie strand! Dus zandkastelen en knikkerbanen kunnen nog steeds gemaakt worden door degene die dat willen ;-).

Houd dus alvast onze social media en/of website in de gaten voor meer informatie. Maar voor nu kunnen jullie terug goed slapen want wij komen terug! <3

Grtz

Team Neptulan đŸ”±

W00P W00P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © Neptulan < 2023 >
Made with ♡ by and for gamers! 

 Alle gerelateerde inhoud, personages, namen en materialen die deel kunnen uitmaken van een bestaand werk, zijn het exclusieve eigendom van hun auteurs.

< W00P W00P >