Neptulan 5.0 is een feit!

Na twee lange jaren achter de rug te hebben met corona en waar evenementen niet konden of mochten doorgaan, hebben we eindelijk goed nieuws te melden! Neptulan komt terug voor een vijfde maal. Dit jaar wordt het niet alleen terug een topeditie, maar veranderen we ook van locatie.

Onze nieuwe locatie zal het Staf Versluys Centrum te Bredene zijn. Meer informatie omtrent de nieuwe locatie vind je hier. Als we als evenement willen groeien, om jullie nog meer ‘Neptulan’ te kunnen aanbieden, dan was een verhuis broodnodig. Op Neptulan 4.0 te Duin & Zee zaten we op onze maximum capaciteit. Echter geen paniek voor de mensen die van verder komen, we zitten nog steeds op een zucht van het mooie strand! Dus zandkastelen en knikkerbanen kunnen nog steeds gemaakt worden door degene die dat willen ;-).

Onze Neptulan 4.0 konden we zo’n 160 neptullaners huis vestigen, nu gaan we voor nog meer gamers! Schrijf dus alvast de datum in je agenda en nodig al je vrienden uit, of kom alleen en geniet van het weekend van je leven. Misschien is het nog interessant om ook mee te geven wanneer Neptulan 5.0 nu net doorgaat.. Spannend! Dit jaar is het van 30 september tot en met 2 oktober 2022.

Wanneer onze tickets in voorverkoop gaan en hoeveel ze zullen kosten zullen we later nog meedelen met jullie, dus dat is nog even afwachten. Houd dus alvast onze social media en/of website in de gaten voor meer informatie. Maar voor nu kunnen jullie terug goed slapen want wij komen terug! <3

Grtz

Team Neptulan 🔱

❤️Stay Safe!

W00P W00P