Fortnite

Fortnite

Quick Rules

  • Platform: PC/Xbox One/PS4
  • Elemination type: Double
  • Inschrijvingen sluiten: 01 nov 23.30 = Start Compo
  • Set up: 2V2 V96
  • Compo admin: Tijl
  • Teams needed: 18 teams

1st

tba

2nd

tba

3rd

tba
2x TBA
2x TBA
2x TBA
Timings

Vrijdag 01/11

23:30 Einde inschrijvingen = Start (duur totaal 39 uur verdeeld in 5 blokken)

 

Zaterdag 02/11

12:00 BLOK 1 moet gespeeld zijn (BLOKKEN vragen aan compodesk)

18:00 BLOK 2 moet gespeeld zijn

Zondag 03/11

00:00 BLOK 3 moet gespeeld zijn

07:00 BLOK 4 moet gespeeld zijn

14:30 Afronden Finales Fortnite

16:00 Tombola+Prijsuitreiking

17:00 Groepsfoto

Brackets online via toornament link hierboven, kom na je game de compodesk melden wat de uitslag was, bij betwisting, bewaar je print-screens van de uitslag!

Algemene Regels

Algemene regels

Respecteer altijd de regels van de Neptulan Crew. Evenals de algemene regels die te vinden zijn op onze website.

Inschrijven:

Inschrijvingen sluiten om 23u30 op vrijdag 2 november. Weet dat Neptulan deze tijdstippen kan aanpassen, maar dit wordt vooraf bekend gemaakt. Bijvoorbeeld omdat de compo volzet is.

Game:

Toegelaten platform: PC en PS4

Format: 2v2 in squad formation in hetzelfde team

De compo wordt gespeeld afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Een B03 zal de standaard zijn, maar het verloop van de compo zal aan het begin toegelicht worden. Alle teamcaptains zullen bij de start geroepen worden aan de compodesk.

Team met meeste kills wint de wedstrijd, na maximum een break van 5 minuten gaan ze over tot de volgende wedstrijd. Tenzij beide teams een langere pauze toestaan.

Eerste criteria is aantal kills, bij een gelijkstand kijk je naar “damage dealt”.

Het is verboden om je tegenstander te hinderen (Bouwen, structures kapotmaken, impulse grenades, boogie bombs), wanneer dit gebeurt kan je match verliezen of zelfs gediskwalificeerd worden.

Maak een screenshot van je statistieken meteen na de wedstrijd, verlaat de wedstrijd niet alvorens je een screenshot hebt gemaakt!

Incomplete teams

Als er opeens minder spelers zijn in een team dan aangegeven (bv: wanneer een persoon weg moet door bepaalde omstandigheden), kan er een vervanger toegelaten worden. De voorwaarde is dat hij nog niet is ingeschreven in een ander team voor deze compo. Er kan slechts één standin worden toegestaan per team.

Indien de speler toch solo achterblijft kan hij vragen als het andere team een 1v2 wilt spelen. Als dit verzoek geaccepteerd wordt (expliciet door het te bevestigen in de chat of impliciet door de wedstrijd te starten met 1 tegenstander), verliest de tegenstander het recht om de free win te claimen. Als de solo speler dan wint tegen een duo, heeft het duo geen recht meer om de win te claimen.

Disconnects

Als een speler disconnect tijdens een match, verliest hij automatisch de wedstrijd. Je teammate mag uiteraard gewoon verder spelen.

Wanneer jouw tegenstander disconnect, neem een screenshot.

Als beide spelers disconnecten, moet de wedstrijd zo snel mogelijk herspeeld worden.

Extra informatie

Wanneer je de wedstrijd start, betekent het dat je alle settings voor deze wedstrijd aanvaardt. Je dient de wedstrijd dan ook uit te spelen, onafhankelijk van de omstandigheden.

Compo admin

Merk op dat de compo admin deze regels licht kan aanpassen gedurende Neptulan. Daarvoor moeten alle captins waarop de wijziging betrekking heeft voor de start toestemming geven. Tenzij deze niet aanwezig zijn op de desbetreffende meeting. Dan geven zij hun akkoord.