Datum & Locatie

 Laatste nieuwe weetjes
  • Vernieuwde website! --- Neptulan 5.0 coming! --- Nieuwe locatie: Jabbeke! --- Tickets binnenkort beschikbaar! ---

Wat is een lanparty? 

Een LAN-party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt. Iedere bezoeker van de LAN-party neemt zijn eigen computer met monitor en andere toebehoren mee; ook een netwerkkabel om de computer op het netwerk aan te sluiten hoort bij de basisuitrusting (die kun je bij ons huren). LAN-party’s duren vaak een weekend lang, maar ook kortere en langere bestaan. LAN-party’s zijn ontstaan in de jaren negentig, toen netwerkapparatuur betaalbaar werd voor consumenten.

De belangrijkste activiteit op een LAN-party is het spelen van computerspellen alleen, met twee of meer personen, dit is mogelijk door het netwerk dat de computers verbindt. Soms gebeurt dit in georganiseerde vorm, zoals een competitie waarbij prijzen te winnen zijn. Bij de grote LAN-party’s is de competitie het belangrijkst. Op LAN-party’s komen sommige bezoekers niet alleen om te ‘gamen’ maar ook uitwisselen van ideeën over uiteraard de computer.

Lanparty’s zijn dus sociale evenementen. Er komen veel bezoekers meer voor de gezelligheid dan voor het spel.
Aarzel dus niet als je niet goed bent in gaming, of als je denkt niet goed genoeg te zijn, want hier draait het helemaal niet om.

Plezier staat voorop!


Datum

De deuren gaan open op:  vrijdag 30 oktober 2020 om 18u30 (VIP Only) en 19u30 voor de andere gamers.
Start de eerste compo’s: om 23u45.

De deuren sluiten en we sluiten alles van internet en elektriciteit af om:  zondagavond 01 november 2020 om 17u30 en dient de zaal verlaten te zijn om 18u00.

Prijsuitreiking: om 16u30.


 

Locatie

Vrijetijdscentrum Jabbeke

Vlamingveld 40

8490 Jabbeke

Spring naar toolbar