Datum & Locatie

 

days
0
-10
-9
hours
-2
-2
minutes
-3
-4
seconds
-3
-5

 

 Wat is een lanparty? 

Een LAN-party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt. Iedere bezoeker van de LAN-party neemt zijn eigen computer met monitor en andere toebehoren mee; ook een netwerkkabel om de computer op het netwerk aan te sluiten hoort bij de basisuitrusting. LAN-party’s duren vaak een weekend lang, maar ook kortere en langere bestaan. LAN-party’s zijn ontstaan in de jaren negentig, toen netwerkapparatuur betaalbaar werd voor consumenten.
De belangrijkste activiteit op een LAN-party is het spelen van computerspellen met twee of meer personen, dit is mogelijk door het netwerk dat de computers verbindt. Soms gebeurt dit in georganiseerde vorm, zoals een competitie waarbij prijzen te winnen zijn. Bij de grote LAN-party’s is de competitie het belangrijkst. Op LAN-party’s komen sommige bezoekers niet alleen om te ‘gamen’ maar ook uitwisselen van ideeën over uiteraard de computer. Lanparty’s zijn dus sociale evenementen. Er komen veel bezoekers meer voor de gezelligheid dan voor het spel.
Aarzel dus niet als je niet goed bent in gaming, of als je denkt niet goed genoeg te zijn, want hier draait het helemaal niet om. Plezier staat voorop!

– – – – –

Datum

De datum van de vierde editie is van Neptulan is nog niet bekend!

De deuren gaan open op:  vrijdag xx november om 17u00 (VIP Only) en 18u00 voor de andere gamers.
Start de eerste compo’s: om 23u45.

De deuren sluiten en we sluiten alles van internet en elektriciteit af om:  zondagavond xx november om 18u30 en dient de zaal verlaten te zijn om 19u00.

Prijsuitreiking: om 16u30.

– – – – –

 

Locatie

Neptulan 4.0 zal in 2019  plaatsvinden in:

Plaats nog niet bevestigd! Hieronder zie je de locatie van 3.0.