Mortal Kombat

Mortal Kombat

Quick Rules

  • Platform: XboxOne
  • Elemination type: Double
  • Inschrijvingen sluiten: 02 nov 16.30 = Start Compo
  • Set up: 1V1
  • Compo admin: Rude117
  • Players needed: 19 spelers!

1St

tba

2nd

tba
1x TBA
1x TBA
Timings

Zaterdag 02/11

16:30 Einde inschrijvingen MK= Start (duur totaal 22 uur verdeeld in 3 blokken)

00:00 BLOK 1 MK

 

Zondag 03/11

07:00 BLOK 2 MK

15:30 Afronden Finales MK

Hierboven zullen de brackets zichtbaar worden vanaf 02 november 16.30, kom na je game de compodesk melden wat de uitslag was, bij betwisting, bewaar je print-screens van de uitslag!

Algemene Regels

Algemene Regels (((TO BE UPDATED)))

1. Compo verloop

2. Wedstrijdverloop

2.1. Voor de wedstrijd

2.1.1. Game versie

2.1.2. Gaming setup

 

2.1.4. Speler aanwezigheid

2.1.5. Server problemen

2.2. Tijdens de wedstrijd

2.2.2. Player recording

Het opnemen van de wedstrijden is toegelaten.

2.2.3. Bepaling van map & side

2.2.9. Draws

 

2.2.10. Finale

De grand final wordt gespeeld als een BO3 wedstrijd. Dit betekent dat het eerste team dat 2 maps wint het winnende team is. Maps worden zoals bij de andere BO3 wedstrijden gespeeld en map picks gebeuren via het ABBA principe. Een knife ronde bepaald opnieuw welk team er Team A is.

Voor de grand final heeft het winnende team in de upper brackets een voorsprong van 1-0 ten opzichte van het team dat uit de lower brackets komt.

2.3. Na de wedstrijd

2.3.1. Screenshots

3. Beeldmateriaal

3.1. Recording

Elke speler mag zijn wedstrijd opnemen. Indien er disputen zijn, dient de speler deze recordings voor te leggen aan de compo admins. Indien een speler zijn recordings niet kan voorleggen zal de compo admin een beslissing nemen wat er zal gebeuren met dit team.

3.3. Broadcasting

3.3.1. Wedstrijd

Neptulan houdt zich vrij om eventueel enkele/alle wedstrijden te streamen. De teams waarvan hun wedstrijd gestreamd wordt zullen hiervan op de hoogte gebracht worden.

4. Spelers

4.1. Speler wissels/Standins

4.2. Technische problemen met spelers

5. Cheat, hacks en andere tools

Het is ten strengste verboden om gelijk welke externe tool, zowel hard- als softwarematig, te gebruiken die het normaal spelverloop verhindert of verbeterd voor eender welke speler. Het is tevens verboden om fouten in de maps te gebruiken voor uw eigen voordeel. Het gebruik van speciale grafische effects, waaronder maar niet gelimiteerd tot Ambient Occlusion, 16b display, zijn ten strengste verboden.

Het gebruik van scripts is verboden, met uitzondering van volgende scripts: buy, toggle en demo scripts. Alle andere script, waaronder de omstreden jumpthrow script zijn verboden.

Indien iemand op heterdaad betrapt wordt zal de wedstrijd automatisch een forfait zijn voor het bevoordeelde team. Indien iemand na een wedstrijd of zelfs na het evenement betrapt wordt zal dit team gediskwalificeerd worden en zullen de scores aangepast worden. Tevens dienen alle prijzen terug bezorgd te worden aan de organisatie.

6. Game Settings

7. Disputen

Ten alle tijden heeft de compo admin het laatste woord bij eventuele disputen. De compo admin zal telkens alle opmerkingen/bewijsmaterialen bestuderen en daaruit een, in zijn ogen, oordeelkundig besluit maken.

 

*Rules kunnen eventueel nog gewijzigd worden voor aanvang van het evenement. Bij wijzigingen zullen deelnemers via de website op de hoogte gebracht worden.