Update

Immo Belgium

 

 

Samenwerking:

Een goede vriend hadden we nodig op onze eerste editie en Immo Belgium was die goede vriend! Ze hielpen ons tijdens de eerste, tweede en derde editie en zullen dit wederom doen op onze 4e editie in november 2019!

 

Info:
Immo Belgium is in De Haan sinds 1983 en in Blankenberge sinds 1986 actief in immobilien.

Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van huizen, villa’s, bouwgronden en appartementen, de verhuring van zowel vakantiewoningen, residentiële woningen en appartementen, de verhuring van handelspanden en de overdracht van handelsfondsen, het beheer van gebouwen.

Hun jarenlange ervaring heeft hen geleerd in te spelen op elke markttendens, teneinde op een positieve manier koper en verkoper, huurder en verhuurder samen te brengen. Meer dan 2500 verkopen werden door hen in de voorbije decennia gerealiseerd.

Ook hun groot gamma goed onderhouden vakantiewoningen welke zij aan de klant aanbieden voor een verfrissend verblijf aan onze kust, zijn het resultaat van een jarenlange selectie.

Voor hun afdeling beheer van gebouwen ( syndic) zorgen hun gespecialiseerde medewerkers ervoor dat elke residentie optimaal wordt onderhouden, dit zowel op technisch, administratief als financieel vlak.

Men zoekt een eigendom te koop of te huur? Men wenst een aangenaam verblijf aan onze kust te plannen? Of men wenst anderzijds een eigendom te verkopen of te verhuren, dan kan men vrijblijvend met hen contact op en samen kijken ze voor de gepaste formule.

Website: http://www.immo-belgium.be/